IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 31 Mei 2010

Sambutan Hari Guru peringkat SKPI

Rindunya kat blog aku ni..sungguh!!!tangan memang dah gatal nak menaip keyboard..tapi di sebabkan 2,3 hari ni sibuk di kampung..jadi terpaksalah pendamkan hati dan perasaan nak mengupdate blog..dan akhirnya hari ni aku berkesempatan membuka blog yang lama tidak di jengah..

Entri kali ni aku nak share sebahagian sambutan Hari Guru Peringkat SKPI..sambutan yang diadakan pada Khamis lepas..seronok tahun ni..meriah rasanya..yang pasti jugak tahun ni banyak pulak dapat hadiah dari anak-anak murid..ingat cikgu garang ni tak dapat le hadiah..hehe...budak-budak pun suka dan happy dapat meraikan guru-guru mereka..

Seperti biasa..aku seperti tahun lepas buat persembahan menari..huhu..meronggeng cikma!!!seronok walaupun step menari ke laut ke parit..tapi ku belasah jer menari..thanks pada couple2 menari yang lain yang very the sporting ok!!next year kalau boleh memang nak retired dari menari..tapi andai masih diperlukan kudratku untuk menari..akan aku pertimbangkan..hehe...so, enjoy ekk gambar-gambar yang di upload ni...


Anak-anak ku kelas 1 Bestari..



Persembahan nasyid daripada ustazah-ustazah..memang best!!!

Persembahan koir oleh guru-guru B.Inggeris..Puan Besar pun menyanyi gak tau!!..memang world performance!!!huhu

Persembahan dikir barat daripada guru-guru lelaki...

Persembahan tarian daripada guru-guru yang sporting!!!termasuk aku lah tu..hehe



Sebahagian hadiah yang aku dapat daripada anak-anak murid..

Lepas di buka..hehe..

CIKMA : Dapat anugerah jugak..hehe...

6 ulasan:

  1. Salam Akma, seronok sambut hari guru ya, harap tak terlambat nak ucapkan selamat hari guru pada Akma...

    BalasPadam
  2. salam pada akak jugak..terima kasih kak!!!thanks sbb singgah sini...

    BalasPadam
  3. salam akma. Singgah sekejap sebelum sibuk. Wah minggu depan dah start cuti panjang. Selamat Bercuti.

    BalasPadam
  4. hazila : salam kembali...thanks sebab singgah sini..yup..tak sabar nak cuti dah ni.tapi cuti pun sebenarnya takdelah cuti sangat..nak menanda kertas soalan periksa budak2 pulak!!huhu

    BalasPadam
  5. banyak hadiah,best ye
    hadiah hari guru

    memacam ado....

    BalasPadam
  6. sayang2 ibu : memang kak..mcm2 ade..syok thn ni dpt bnyk hadiah!!!huhu

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails