IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Rabu, 12 Mei 2010

HARI SUKAN SEKOLAH SKPI..part 2

Memandangkan hari ni aku sudah ok sikit..pemikiran aku pun dah mula stabil..mood yang baik..jadinya aku boleh lah menyambung cerita mengenai Hari Sukan Sekolah SKPI yang telah pun selesai Sabtu lepas..kali ni aku akan upload gambar budak-budak perbarisan setiap Rumah Sukan yang bertanding..sekolah aku ni lain sikit..setiap perbarisan rumah sukan mesti ada persembahan..siap ada Tema persembahan lagi...tak silap aku tahun ni ada 4 tema...tema 1 Malaysia, tema Flora dan Fauna, tema Sains dan Teknologi (tak silap aku) dan satu lagi...tak hingat!!!hehe....dan perbarisan rumah sukan aku telah memilih tema Flora dan Fauna.........

Untuk persembahan..kami di peruntukkan RM 70 satu pasukan..memang tak cukup..apa yang dapat di beli bahan dan alatan dengan duit banyak tu..jadi kami membuat intensif meminta jasa baik guru-guru rumah sukan Temenggung untuk menderma sebanyak RM 10 setiap seorang...thanks sebab diorang tak banyak komen dan komplen masa bagi duit kat kami....at least bersemangat sikit kami nak hias dan beli props yang di rancangkan untuk perbarisan tu...

Jadi...enjoy ekk tengok gambar-gambar ni..hanya ini yang ada dalam simpanan aku..yang pasti mengajar dan membimbing budak-budak perbarisan rumah sukan ni antara kenangan manis aku di SKPI.........so.....layan.........




Persembahan perbarisan dari Rumah Temenggung...ala-ala cheer leader gitu!!!ahaks..



Persembahan perbarisan Rumah Bendahara- Johan Perbarisan


Persembahan perbarisan Rumah Laksamana - tempat ke-3


Persembahan perbarisan Rumah Syahbandar - tempat ke-4

CIKMA : Idea nak koreographer untuk persembahan Hari Guru tahun ni dah ada dalam otak...hehe..tunggu...............

2 ulasan:

  1. tima kasih...tu jer yang termampu di buat tapi berbangga jugak tgk cikgu-cikgu dan parents yang datang time hari Sukan tu bertepuk tangan sama2...dapat tepukan gemuruh lagi..ahaks...suke2..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

mY Slide ShOW

Loading...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails