IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 23 Mei 2010

WAKIKI

Maaf kak eja lambat membalas tag..hehe..nak mencari gambar yang ala-ala senyum seindah suria..tak pun senyum semanis Julia Roberts..hehe..di belek-belek inilah gambar yang sangat sesuai untuk membalas tag tu..harap-harap KAK EJA puas hati ekk!!!layan


Gambar sekitar tahun 2007..masa ni dekat IPRM (Inst. Perguruan Raja Melewar, N9)..tengah rehat-rehat di belakang stage..masa ni di tugaskan untuk buat stage sempena konvokesyen..member kami yang suruh senyum melebar camni..katanya kalau kita sebut "WAKIKI" muka kita nampak lagi berseri-seri dan nampak lain..ye ke nampak lain..hehe..tapi tengok lama-lamA memang rasa lain je wajahku ini..so..KAK EJA..enjoy ekk!!

CIKMA : Cam malu jer letak gambar ni..uhuks!!!!

4 ulasan:

  1. salam kenal dari mama. moga ukwah berpanjangan. Cantik sangat mata tu..!

    BalasPadam
  2. salam kenal kembali..thanks sebab jenguk blog yg x seberapa ni..cantik ke kak??terima kasih..dari mata turun ke hati...

    BalasPadam
  3. wah...chomel adik akak nih...tq layan TAG ;o

    BalasPadam
  4. hehe..chomel ker???thanks kak eja!!!

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails