IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 26 Mei 2010

Joget Berhibur..




Lagu yang kami akan gunakan untuk persembahan tarian sempena Sambutan Hari Guru peringkat sekolah aku (SKPI)...hehe..meronggeng lagi tahun ni..tahun lepas dah ronggeng..tahun ni di pilih lagi tuk meronggeng..bukan nya terrer sangat menari tarian Tradisional ni...tapi sebab nak enjoy jer..kita layan-layan kan yer..dah 2-3 hari berlatih..rasa sakit dah pinggang dan kaki ni..hadui..

Jadinya...tunggu esok....siapa nak tengok couple paling comel..paling romantik..paling kertu dan paling mesra alam menari di atas stage..hehe..

CIKMA : Tolong ler tahun depan orang lain pulak..duk muka ni jer yang naik kat stage..karang di cop gila glamer pulak!!!huhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails