IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 15 Mei 2010

Fried Macaroni,hotdog roll bread & chocolate ais blanded with nestum

Cuti hujung minggu yang membuatkan aku sedikit rehat..sedikit aje ye..sebab keje sekolah masih belum settle..pagi tadi Gotong Royong Sempena Sambutan Hari Guru SeMalaysia..sambut Hari Guru esok, hari ni kena pulak gotong royong...iyekan ajelah..dah namanya tanggung bin jawab..kita ni orang bawahan buat ajelah apa yang patut...

Balik rumah..terasa boring..penat tak sangat pun..penat makan je aku kat sekolah tadi..hehe..bukak muka buku..tengok jer..komen sikit-sikit..tengok blog..tak de apa nak tulis..tunggu esok nak tulis dalam entri..tetiba dapat call dari kawan..nak datang dan tido kat umah..lama tak jumpa..idea keluar dari kepala..nak masak untuk kawan aku ni...so ku belek-belek barang dalam peti ais..emm..memang ade jer idea nak masak kaw-kaw untuk kawan ku tu..langkah kanan dia...

Jadinya....terhasil lah 3 jenis menu masakan aku pada hari ni..kira pecah rekod masak sampai 3 jenis..kat rumah sewa pulak tu..hehe..tapi tak lah susah sangat...simple nye masakan...kenyang giler seh!!!sampai tak abis pulak...takpe..esok pagi ku panaskan balik..buat breakfast!!!...layann........

 Fried Macaroni...

Hotdog roll bread

Chocolate ais blended with nestum

CIKMA : Balik cuti sekolah nanti ku nak buat latihan rejim memasak!!!boleh???ekekekeke

2 ulasan:

  1. MHJ

    Choc ice blended with nestum..eh ni tak pernah try pulak..sedap tak?

    BalasPadam
  2. kalo ikut mulut saya ni sedap kot kak..hehe..ni resipi idea dtg dlm kepala petang tadi..main campak2 dlm blander...hehe..just susu coklat...nestum..ais..dan sedikit coklat bar...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails