IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 17 Mei 2010

IRON MAN 2 DAN BIG APPLE

Minggu lepas punya aktiviti..minggu ni baru nak masuk..sebab ada je entri baru yang nak di tulis..biasalah..ikut mood dan idea...nak kata pembuat blog tegar..tak jugaklah..tapi Insyaallah andai di beri kudrat dan tenaga untuk sentiasa menulis..akan ku update blog ini setiap hari........

Ahad lepas sempat jenjalan sama Adik Syam dan bakal adik ipar (hehe) kami ke Leisure Mall, Cheras..tempat aku melepak tengok wayang sejak duduk di KL ni..tempat lain belum berkesempatan..ada sekali di Mid Valley..mungkin sebab Leisure Mall ni dekat dengan rumah, dan mudah untuk ke sana..tak payah pikir sesat jalan dan traffic jam...

Filem ke-2 ku tengok untuk tahun ni..IRON MAN 2...boleh lah...bagi 3 bintang dari 5...jalan cerita boleh agak ending dia..orang jahat pasti mati...orang baik teruskan kehidupan..ekekeke..tapi teknik CGI dan penggunaan props memang malatop wei..senang cerita..boleh buat mata ni tak berkelip lebih-lebih lagi bila time scene lawan-lawan...kalau dapat ler pakai suit Iron Man tu..benda pertama nak di buat adalah try to fly anywhere....huhu..mesti syok kan!!!

Lepas tengok wayang..cam biasa perut lapar..mata melilau mencari makanan..tapi di sebabkan tiada yang berkenan..ku decide untuk masak jer di rumah..tapi sebelum balik...bakal adik ipar belikan aku donut BIG APPLE...hehe..suka kami....memang lama teringin nak makan...sebelum ni dah pernah makan donut tu..tapi tak boleh lah selalu sangat...sugar terlebih-lebih dalam itu donut..lemak lagi..tak boley2....sekali sekala jer boleh makan BIG APPLE tu..lagipun prize donut tu pun boleh tahan...time bergaji jelah boleh nak beli kan..lagipun kami tak boleh makan selalu donut tu, kena wei berpada-pada sebab my keturunan dah ada penyakit kilang gula........

Itulah cerita aktiviti minggu lepas..minggu ni..emm..macam nak berjalan-jalan ke rumah kawan pulak..dah lama tak ke umah member tu...tengok keadaan..takut-takut pulak ada aktiviti kokurikulum Sabtu ni..emm..tengoklah camner...........................




CIKMA : Donut J.CO jer belum rasa lagi..........teringin ni!!!

4 ulasan:

  1. salam akma.
    sedaplah nmpk donut JCO tu hehehe

    BalasPadam
  2. fuh
    tang donut tu yg mengcengkam tekak tu ..;o

    BalasPadam
  3. ko jgn tak caya cik ma..tgh efect sound berdentam-dentum tu, bleh aku tertido tgk iron man 2..laki aku pun naik heran..tapi aku tak rasa heran pun, penat lah bawak perut

    BalasPadam
  4. fida@amida : salam kak..hehe..yg ni donut BIG APPLE nyer..tapi yg J.CO tu mmg nampak sgt sedap..tak tau bila boleh makan..hehe

    sayang2ibu : hehe...teringin jugak ke kak???

    alfa : ko mmg..rugi duit jer laki ko beli tiket..camne ni..dalam perut tu laki..ko kena ajar dia jadi lelaki sejati cam IRON MAN tu..ekekeke......haruskah???

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails