IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 2 Mei 2010

Award..Award..Award..dari YAT MARIA..

Hehe...baru happy2 tengok budak-budak aku dapat award..(medal Sukaneka SKPI 2010)..rupa-rupanya diri sendiri dapat award dari Kawan Maya..thanks tu Yat Maria yang bagi ini award..hehe..suka banget...malu-malu kucing pun ada..haha...

Sebenarnya diri ini suka benar tengok entri-entri dari blog Yat Maria ni..sebab orang suka makan ni memang tak sah tengok makanan-makanan yang sedap-sedap..intai-intai resepi kalau ada yang berkenan untuk di buat..(nak buat tu tak tahulah bilanyer..)...tapi insyaallah kalau di takdirkan rajin untuk memasak..akan dibuat ler nanti..orait!!!


Nak bagi sapa pulak ekk award ni..emmm...tak ramai..tapi yang di beri award ni yang aku selalu follow diorang punyer blog..hehe...amik tau!!!

1) Yasminhamid

2) alfa juliet

3) kak eja

4) cikmanggis

5) kak asma

6) kak Madihaa

CIKMA : Tima kasih banyak-banyak pada Yat Maria...muah2!!!

2 ulasan:

  1. salam akma..
    akak dtg nak amik award... tq ye sudi bg kat akak...

    BalasPadam
  2. wslam kak madihaa..hehe...welcome2...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails