IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 18 Mei 2010

Cheese Roll Bread with Nestum

Petang semalam..lepas solat Asar..perut dah mula lapar..maklumlah makan kat kantin sekolah pukul 10 pagi..makan pun bukan yang heavy..jadinya aku dengan rasa lapar mula menjelajah peti ais..tengok apa-apa yang patut..masak yang simple dan cepat..tengok ada roti dan cheesedale..aku pun cuba buat roti goreng..tapi aku nak salut dengan nestum..peh!!sedap seh..sebelum ni cuma buat roti salut nestum jer..kali ni dalam roti tu letakkan cheese..memang sodap!!!makan....emm sorang-sorang je ekk!!sebab housemate takde..sepinggan ku buat..ade lebih ku buat breakfast sebelum ke sekolah pagi tadi....layan!!!...



CIKMA : Dua tiga menjak ni asyik rajin ke dapur..nape ntah!!rasa bila masak ni dapat release tension sikit..suka kami!!!!hehe

9 ulasan:

  1. biasanya rajin turun dapur tu petanda nak....

    BalasPadam
  2. mak aih banyaknya ko makan..bleh bagi resepi tak??? nak try

    BalasPadam
  3. kak min : adakah....huhu

    alfa : sonang jer..roti, cheese, telur, nestum, butter...yg cheese tu ko letak dalam roti yg dah di sapu butter pastu ko gulung..celup telur dan nestum..goreng jer..

    BalasPadam
  4. Salam...
    Rajinnya masak sebelum pegi sekolahhhh...
    *tepuk tangan*
    Selamat Hari Guru jugak..ngajo sekolah mana?

    BalasPadam
  5. cikgu Ili...wsalam..rajin ker??biasa2 jer..tima kasih..ngajor SK Pandan Indah..sama azza@alfa juliet...

    BalasPadam
  6. cikgu lLi : wsalam..rajin ker??..biasa2 jer.tima kasih..ngajor SK Pandan Indah..sama ngan Azza@alfa juliet..

    BalasPadam
  7. salam akma,
    confius saya, nak panggil apa ya? nampak kat shoutmix, nick akma.. cantik nama tu, saya panggil akma jer ya.:)
    Tak penah plak terfikir nak balut ngan nestum. Pergh! ada isi cheese lak tu... sedap...

    BalasPadam
  8. akma..salam perkenalan..tq singgah di blog saya..wah akma pndi msk jgk..bole share resepi nie..

    BalasPadam
  9. indahhouse : salam kembali..sedap ke nama saya tu hehe..panggil jer akma..mmg sedap kak..bila kita goreng wangi jer bau roti tu..try ler...

    aini aziz : salam perkenalan kembali..thanks..suka jengah blog2 orang ni..sambil2 jengah boleh cari kawan baru kan...takdelah sgt..sikit2 jer..rasa nak makan yang sedap-sedap baru masak..kalo tak..beli jer..maklumlah bujang lagi..pikir tuk diri sendiri jer..hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails