IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 19 September 2010

Seperti biasa...

Alhamdulillah...Cikma selamat sampai ke Pandan Indah dalam pukul 3 petang tadi..tak lah jammed pun..tapi nampak kereta menghala ke KL banyak..aku pun tak ikut highway...ikut jalan kampung jer...maleh nak bayar tol banyak-banyak..huhu...

Esok..secara rasminya aku akan menjalankan tugas aku seperti biasa...pergi sekolah...mengajar dan buat kerja apa yang patut..malam macam biasa pergi tuisyen...rutin biasa pada hari biasa....cuma untuk hari Selasa hingga Khamis nanti aku takde di sekolah sebab jadi pengawas peperiksaan UPSR di S.K Kg Cheras Baru...budak-budak pun di rehatkan selama 3 hari...jadi diorang ni bolehlah sambung cuti Raya lagi...

Dan seperti biasa jugak..Cikma akan menjalankan rutin mengupdete blog setiap hari..cewah!!!time cuti tak sempat nak update blog tiap-tiap hari sebab sibuk beraya...itu yang kenkadang upadate blog sampai 2,3 entri sekaligus..apa-apa pun lepas ni jugak..maybe tugasan di sekolah jugak akan bertambah..walaupun dah nak akhir tahun..macam-macam aktiviti nanti yang akan di buat oleh pihak sekolah..kita tunggu dan lihat ajelah.....layannn...........

CIKMA : Rindu nak makan ketupat dan lemang balik!!!hehe

2 ulasan:

  1. dah balik KLbaru jumpa lemang dan rendang.. raya kat kelantan tak merasa semua tu...

    BalasPadam
  2. kak min : diorang makan apa waktu raya???emm..pelik..patut rendang pun ada yang x tau makan...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails