IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 22 September 2010

AMALIN - 2 BULAN

Salam dan sejahtera..baru nak update blog..balik dari mengawas periksa UPSR..terus tidur..letih jugak ekk jadi pengawas ni..duk berdiri memanjang...sakit kaki aku..adeh!!!dah ler aku puasa arini..memang mencabar minda sungguh!!!hehe...

AMALIN....rindunyer kat dia...dah 2 bulan umur AMALIN...rasa kejap masa berlalu..sungguh!!!memang tak sabar nak tengok dia membesar macam kanak-kanak biasa yang lain...ALHAMDULILLAH..ALLAH SWT panjangkan usia AMALIN..dan aku berharap juga AMALIN akan di panjangkan usia dan membesar sebagai khalifah ALLAH SWT  di muka bumi ini....AMIN.......

Perkembangan AMALIN..dia dah duduk di wad biasa kanak-kanak..boleh bernafas secara normal..masa aku dan famili jenguk dia time Hari Raya..tiub semua dah takde dekat badan dia..tiub minum susu pun dah diorang keluarkan...AMALIN minum susu pakai botol..tapi dalam 3,4 hari lepas dia terpaksa pakai balik tiub minum susu tu sebab dia lemah nak menghisap puting botol susu tu..dan lagi satu AMALIN kena batuk dan kahak dan dalam paru-paru dia ada kahak..KAK LONG cakap dia susah sikit nak bernafas...kesian pulak dengar..rupanya AMALIN kena jadi "bahan eksperimental" budak-budak pelatih kat PPUM tu...dah check sana sani kat badan AMALIN..diorang boleh pulak tinggalkan AMALIN tu tak berbaju...sejuk lah dia..dah ler air-cond kuat..lepas tu terus dia muntah dan sesak nafas..rasa macam nak marah jer diorang tu....kesian AMALIN.............................:(

Anyway, buat tatapan para blogger yang rindukan wajah AMALIN...yang ni gambar-gambar latest AMALIN yang sempat aku ambil masa datang jenguk dia pada Hari Raya aritu......

Comel tak kita????hehe

Kite kena dukung ngan Opah!!!suka2...hehe

Embah dukung ALIN pulak!!!

Mak Lang pulak!!!suka ALIN!!!

Yea2...Mak Ngah dapat pegang ALIN!!!

Opah sempat posing sambil tidurkan ALIN...




ALIN dapat duit raya dari Mak Ngah, Mak Lang, Opah, Embah dan Pak Su..

Tu tangan Pak Su!!..ngee..jahat Pak Su ni....:)


CIKMA : Rasa aman, tenang, bahagia, gembira bila dapat pegang, dukung dan cium AMALIN.......:)..Semoga cepat sembuh ye SAYANG...................

8 ulasan:

  1. salam dear..

    kiut cik amalin kita nih..cepat jer dah bua bulan ya..pantas masa berlalu..Amalin pun nampak dah bertambah sihat...mudah2an lagi sihat & ceria & dapat cepat pulang ke umah..barulah senang hati kan dapat tgk Amalin lama kat umah,bule main2 ngan Amalin kan...kan... tul tak Auntie MHJ? hehe..

    BalasPadam
  2. kak Yatt : wsalam kak...
    cute ekk..mmg cute si AMALIN ni..suka jer tgk..tu belum tgk yg video...tgh dia nangis..dah pandai tgk kamera...suka jer...:)..harap2 dia cepat sembuh...terima kasih auntie yatt..sebab doakan untk AMALIN....:)

    BalasPadam
  3. sedihnya tgk muka amalin...amati betul2..dia sakit di dalam..

    BalasPadam
  4. ...Alhamdulillah doa kita diperkenankan Allah..jangan henti terus memohon padaNya....
    bahagianya menjadi seorang Amalin....di sayangi semua.....semuga Amalin terus disayangi & sihat seperti bayi lain......

    BalasPadam
  5. alfa : ko jgan ler buat ayat yg buat aku nak menitik air mata ni..doa2 kan AMALIN sembuh ekk..boleh dia kenal2 ngan luqman nanti..diorang sebaya..:)

    BalasPadam
  6. mamaijat : Insyaalllah kak..kami sentiasa mendoakan kesihatan AMALIN...semoga dia panjang umur...:)

    BalasPadam
  7. semoga amalin cepat sembuh dan dapat pulang ke rumah..

    BalasPadam
  8. kak min : thanks kak..moga doa semua orang akan di makbulkan oleh ALLAH SWT..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails