IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 3 September 2010

BALIK KAMPUNG....:)

Hari yang sangat baik dan indah sekali...JUMAAT..penghulu segala hari...semua teruja tunggu hari JUMAAT..terutama yang dah nak cuti sekolah esok..aku??haha...mestilah suka kan...nak balik kampung u'alls...DIAMOND BAY tengah tunggu tu.......

Sempat bersalaman dan bermaafan dengan rakan-rakan sejawat dan pihak pentadbir...Insyallah..lagi 2 minggu kita jumpa...dengan semangat baru..dan azam baru...azam baru???emm..belum masuk tahun baru pun CIKMA...:)..takpelah...at least untuk diri sendiri..azam yang tertangguh bertahun-tahun...hehe....

Kepada semua yang akan balik kampung nanti, pandulah kenderaan dengan selamat dan berhati-hati...juga kepada yang naik kenderaan awam..pastikan anda semua tidak terlewat ke tempat ketibaan bas, keretapi atau pun kapal terbang...periksa waktu perjalanan di tiket masing-masing..begitu juga dengan kenderaan...pastikan jugak sudah di service di bengkel-bengkel kereta...dan ingat lah orang-orang tersayang yang menunggu di kampung halaman.......

Well,Cikma tak nak wish Hari Raya lagi ekk...lagi seminggu..tunggu malam raya Cikma wish untuk semua...so, semoga selamat dalam perjalanan pulang ke KAMPUNG HALAMAN.......:)


CIKMA : PANDU CERMAT..JIWA SELAMAT!!!!

4 ulasan:

  1. nak balik ari jugak!!!!!! huaaaaa esok baru dapat balik.

    BalasPadam
  2. selamat hari raya..memandu baik2 ke diamond bay tu

    BalasPadam
  3. kak min : hehe..sabo2...takkan lari Parit Buntar di kejar..:)

    BalasPadam
  4. alfa : Alhamdulillah..dah smpai Diamond Bay dgn selamat..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails