IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 24 September 2010

Selesai...

Salam dan sejahtera..selesai sudah peperiksaan UPSR bagi sesi 2010..tahun depan...tak tahu lagi sama ada di teruskan atau di mansuhkan...keputusan...semuanya terletak ditangan pihak atasan...bagi murid-murid tahun 6...MERDEKA!!!!merdeka kah mereka???...tepuk dada tanya diri sendiri..merdeka sekejap je ye murid-murid..ini baru permulaaan hidup terutama dalam menghadapi peperiksaan awam yang besar...tak banyak kesannya..tunggu esok2 kalau tengah nak exam SPM...masa tu kalau nak di undur balik ke belakang dah takde gunanya...renung-renungkan.........:)

Cikma akan kembali bertugas seperti biasa..rindu jugak dengan anak-anak murid ni..dekat 3 minggu tak jumpa..ingat lagi ke diaorang kat cikgu nyer ni...lepas ni kena tumpu balik pada pelajaran sepenuhnya..bulan Oktober dah nak periksa akhir tahun....harap jugak diaorang dapat markah yang baik.....

Pengalaman menjadi pengawas peperiksaan ni...nak kata best sangat taklah...ok2 jer...cuma letih sikit..kaki dah rasa lenguh-lenguh...rasa urat dah macam keras je..sampai sekarang rasa sakit kaki ni...yelah sebab berdiri dan berjalan je kan..memang le dapat duduk..tapi tak boleh lah terlalu lama...tapi aku tak serik nak jaga periksa lagi...kalau ada lagi exam UPSR tahun depan..nak apply lagi jadi pengawas...seronok jugak tengok bebudak ni penuh concentrate jawb peksa..berkerut-kerut dahi memikir jawapan..hehe...teringat zaman budak-budak jugak dulu...sama je ngan diorang ni..apa-apa pun segala keputusan periksa UPSR ni hanya akan di ketahui 2 bulan dari sekarang...berdoa dan bertawakal kepada ALLAH SWT...semoga apa yang di hajatkan menjadi kenyataan...........


CIKMA : Gambar tiada kena mengena dengan entri..just nak bagi hilangkan rasa lenguh dan sakit kaki ni...hehe...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails