IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 2 September 2010

Anugerah jalan2 cari blog!!!

Dapat lagi award dari KAK MIN ... award jalan2 cari blog...boleh lah tu...thanks ekk...rajin ke aku ni nak jalan2 cari blog???boleh lah..kalau tengah tak sibuk..selalunya kalau sibuk tu (buat2 sibuk ok..) just singgah rumah sendiri jer untuk update entri...tengok 2,3 buah rumah yang biasa nya aku bertandang...tapi bagus jugak jenjalan blog orang ni..boleh share informasi dan gossip!!wah!!gossip lagi ekk Cikma di bulan puasa!!!



So, layankanlah jawapan2 dari Cikma ni ekk.............

1. Apa yang sedang bermain di fikiran sekarang?
Tak sabar nak balik DIAMOND BAY

2. Apakah nama samaran anda?
ANGAH, EMMA, AKMA, MA, CIKMA, CK...(uihh banyaknyer!!!huhu)

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:
DIRI SENDIRI
FAMILI
KETURUNAN HAJI HUSSIN DAN RAJO

4. Panggilan untuk si dia:
NTAH...x de....

5. Hadiah yang diimpikan oleh orang yang teristimewa
TAK NIKAH LAGI...CAMNE NAK MINTAK!!!ahaks..

6. Blog yang anda suka visit
MATAHATIJIWA...ok tak????

7. Taggedkan kepada:
KENA KE???TAK PAYAH LAH.....:)

CIKMA : Harap KAK MIN berpuas hati ekk....:)

2 ulasan:

  1. ok...kena cepat cari calon... utk letak nama panggila utk si dia..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails