IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 13 Ogos 2010

Menu hari ini..nasi goreng daging dan telur dadar mayonese

Salam dan sejahtera...lambat update apa aku makan waktu berbuka tadi...simple mimple jer...masak nasi goreng daging dan telur dadar mayonese...hanya itu yang termampu ku masak....esok...macam tak masak jer...sebab ada program kat sekolah sampai petang...rasa-rasanya membeli je lah aku kat Bazaar Ramadan...tengoklah keadaan camne...kalau ikut hati nak balik Diamond Bay..tapi...buat penat badan je sehari balik sana...tak pun balik umah ALONG...emm...ok gak tu...tapi...tengok arr camne...Cikma ni ikut mood jugak nak ke mana-mana..ntah-ntah duk umah jer....hehe

Nasi goreng daging


Telur dadar mayonese


CIKMA : Telur dadar mayonese tu cam hangus sikit...hehe...time tengah masak ni aku duk sibuk berlari naik ke atas sebab nak amik kamera punya pasal.....haha...tu yang hangus sikit tu.......

4 ulasan:

  1. Menu ni akan menjadi menu sahur akak nanti...espe minggu ketiga onwards...esp tu telur dadar..hangus sket yg gerek mengunyah tawww... :)

    BalasPadam
  2. oklah tu..asalkan mengenyangkan udah cukup...aku pekena sepinggan nasi dgn air soya dah cukup..yg lain tu ratah sikit2 je

    BalasPadam
  3. kak yatt : hehe..mula x nak masukk dlm entri..malu der..anak dara masak hangus..tapi..belasah ajelah kan!!!blog kite...sukati kita kan nak letak apa...ngee...

    BalasPadam
  4. alfa : hehe..patut ko maintain..nak jadi mcam ko jugaklah..tgh latihan rejim menguruskan badan ni..hehe..raya punya pasal..kang x muat baju raya derr.....:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails