IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 7 Ogos 2010

Sayang AMALIN

Hari ni aku pergi melawat AMALIN...hepi sangat jumpa dia....kami sekeluarga pergi ke sana..my sis yang tak pernah jumpa AMALIN pun datang dari Perak...lama jugak di PPUM...

AMALIN tengah tidur tadi...dah tak banyak wayar pada badan dia...ada jugaklah tapi tak macam mula-mula dia lahir dulu...AMALIN jugak nampak sihat..cuma dia still tak boleh nak bernafas secaRa normal..dan minum susu pun masih guna tiub...air liur dia pun masih ada...terpaksa nurse keluarkan...AMALIN jugak ada kahak dalam tekak dia...harap kahak tu tak berterusan.....

ALONG cakap AMALIN maybe akan ke IJN...tapi doktor nak pastikan yang AMALIN perlu tambahkan berat badan dia dalam 2.5 kg....nak tengok pulak keadaan jantung dia...masalah jantung AMALIN selain dari jantung berlubang..dia ada 2 salur tiub yang berbeza..maksudnya..kita yang normal ada dua jer...kiri dan kanan..tapi AMALIN satu daripada salur ke jantung tu terbahagi dua..tu yang AMALIN tak boleh nak bernafas elok...bila dia semakin membesar...jantung dia jugak perlu pam oksigen dengan banyak.....tu yang kenkadang AMALIN sesak nafas................

Harap lepas ni AMALIN lebih cepat sembuh dan baik......mudah-mudahan doa-doa dari semua orang yang sentiasa sayang dan kasih pada AMALIN di makbulkan ALLAH SWT.............INSYALLAH..........

CIKMA : Insyaallah...kalau di izinkan....nanti aku masukkan gambar AMALIN dalam minggu ni...tunggu...(sebab dah dapat izin daripada ALONG ).....:)

2 ulasan:

  1. memang itu yg aku tunggu..gambar dari amalin..tq untuk along ko

    BalasPadam
  2. alfa : sma2...:)..tunggu ekk!!

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails