IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 16 Ogos 2010

KERJA GILA!!!

Isk!!!tajuk entri yang ntah apa-apa..tapi sebenarnya memang aku buat kerja gila minggu ni...comfirm..pahala puasa aku menipis sekali lagi...nilah akibatnya kalau ikut kat hati....kan!!!

Entri terdahulu...plan aku..sama ada nak stay kat Pandan..atau balik umah ALONG...atau balik Perak!!!...Perak???hehe...yang nilah yang aku buat hujung minggu..balik Diamond Bay ok!!...memang saja je kan...memang niat tu dah tertanam dalam jiwa raga ni sejak minggu sudah...sambut puasa minggu pertama dengan ABAH dan MAK..dan akhirnya..berangkat lah aku ke Perak dalam keadaan yang agak tergesa-gesa...plan secara mengejut....ngee....

Sampai sana dalam pukul 4.30 petang...solat Asar terus pergi Bazaar Ramadan Diamond Bay...rindunya aku suasana kat Bazaar tu....betul kata orang..tempat jauh lagi di kenang...inikan pula kampung halaman sendiri...ternampak jugak 2,3 orang member lama....memori indah beb!!!..rasa seronok sangat bila ada kat halaman sendiri ni....rasa segala masalah semua hilang...

Berbuka bersama famili.....itu moment yang paling indah....rasa sangat-sangat best nya..tengok ABAH berselera makan sampai bertambah....:)....maybe berselera sebab anak menantu dia balik....tengok MAK yang tersenyum jer...mula-mula tu marah kat aku sebab buat suprise balik secara tiba-tiba...tapi lepas dah kena peluk cium dari aku...hehe.....MAK dah tak tercakap apa dah!!...memang ANGAH ni  buat kerja gila!!!dia tau aku sebenarnya tak boleh balik...tapi kerana sikap aku yang keras kepala....degil dan suka ikut kata hati ni...MAK dah boleh agak...walaupun sebenarnya MAK tak menyangka yang aku sunggup buat camtu....nak buat camno MAK...ANGAH ni memang GILA!!!....hehe........


CIKMA : Puas hati balik kampung!!!!!.....:)...senyum sampai telinga...

2 ulasan:

  1. huaaa.... akak jer belum ada can balik kampung... rindu nak berbuka ngan mak dan abah....

    BalasPadam
  2. kak min : kan org ckp..ajak ustaz balik nuzul Quran nanti..terus sambut merdeka kat Perak!!wah!!

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails