IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 8 Julai 2010

VIVA ESPANA!!!

Memang tak sangka....rasa macam orang semua pikir yang team JERMAN akan belasah teruk team SEPANYOL...tapi rupa-rupanya...hehe.....CONGRATS TO SPAIN!!!menang seh!!!walaupun 1 gol jer..tapi cukup untuk mendiamkan penyokong team Jerman....


Cikma tak tengok live pun...nak tengok tapi rasa macam letih sangat semalam..ingat masa nak sahur (puasa hari ni) nak tengok sekejap lah...set jam pukul 4.00 pagi...kira dapat tengok sikit pun jadilah..alih-alih pukul 5.00 pagi bangun....bukak jer televisyen...dah cerita lain yang keluar...last-last...dengar jer berita pagi tadi...memang tak sangka menang..tapi dalam hati ni berharap lah..sebab aku pun sokong team SEPANYOL ni..selain team BRAZIL....

Yang best pulak tu ada pulak terkeluar cerita tentang SOTONG...mula aku tak paham bila tengok status member dalam muka buku..tentang PAUL THE OCTOPUS ni..rupa-rupanya..sotong kurita ni ada satu keistimewaan yang boleh ramal siapa yang menang...hehe..lawak ada...serius pun ada...hehe...ramalan kan...macam-macam orang Barat ni tafsir benda-benda yang sedikit pelik ni...SOTONG KURITA pun boleh jadi penilik nasib ekkk...macam-macam....

Nak tahu cerita SI SOTONG KURITA ni baca kat SINI 

Gambar masa Si PAUL ni ramal Sepanyol menang mengatasi Jerman dalam semi-final...dia pilih duk atas peti yang ada flag Sepanyol......

Yang pasti..adalah jugak team pilihan aku masuk final WORLD CUP...tak sangka jugak jampi serapah my sis KAK YAT menjadi..hehe..thanks sis...suka kami!!!!!so, kepada yang sokong team Jerman....pegi duduk diam-diam ok!!!kalau main macam masa lawan team ARGENTINA dan ENGLAND memang dah tentu diorang menang..tapi tengok diorang macam dah tak larat nak main...pastu macam malas main..itulah padahnya..tunggu lagi ye for the next WORLD cup!!!!!


CIKMA : Tetiba berbangga punyai rambut curly bak PUYOL...hehe...

6 ulasan:

  1. alamak...samalah kita buat entri pasal sotong paul nih...haha

    BalasPadam
  2. jadiklah spain masuk akhir..bleh ko ulas lagi

    BalasPadam
  3. silvertech : hehe gitu....sume citer pasal sotong je skang ni...

    BalasPadam
  4. alfa : yup selagi tak abis WORLD CUP...aku akan beri ulasan!!!hehe

    BalasPadam
  5. akak harap mandi bunga yg akak bagi D.Villa tu menjadik la hendaknya..tapi akak suh dia kunyah sireh serapah tu dia manyak lemau lah..haiz!!!

    BalasPadam
  6. Yat : hehe..dah siap mandi bunga gitu...tu nak carik jodoh tu kak!!!haha...takpelah sireh lemau pun ok gak!!!janji si VILLA tu dpt score gol esok!!!hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails