IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 4 Julai 2010

Don't Cry For Me ARGENTINA....FAREWELL!!!


First...kesian dia...kesian dia..kesian dia...kesian dia.....huhu!!!dah agak.....team Argentina ni gah je lebih masa lawan dalam kumpulan..pastu..dah riak konon-konon boleh menang WORLD CUP 2010!!!...tapi last-last...kalah jugak...dengan team JERMAN pulak tu..pasukan yang takde dalam senarai nak menjuarai Piala Dunia kali ni..alih-alih masuk semi-final..kalahkan Argentina pulak tu...hehe..suka kami!!!

Cikma ni biasaklah..kalau sesebuah team bola yang dah terlalu ramai sangat peminat dan team tu pulak menjadi pilihan ramai..secara automatiknya aku takkan sokong (kecuali Brazil ekk!!!)...contoh yang lain...aku menyampah nengok team Machester United..sebab..dah ramai sangat fans dorang..pastu konon-konon berlagak diva u'alls..boleh amik semua piala dalam EPL..huhu...takde jugak pun...macam team Argentina nilah..menang semua perlawanan kumpulan...berdegar-degar orang bercerita sana sini mengenai team Argentina yang hebat ni..tapi akhirnya...tamat riwayat di suku akhir.....wakakaka....

So, kepada fans team Argentina...jangan mendongak ke atas jer..sesekali pandang lah ke bawah...adat ok..ada menang ada kalah..terima hakikat...tengok cam aku ni..team Brazil kalah..sedey nya sekejap jer...alah..bukan negara kita pun kan...anyway...sesiapa yang lepas ni nak tengok DIEGO MARADONA nak berbogel keliling bandaraya BUENOS AIRES tidaklah berkesempatan ekk sebab dah kalah...tunggu lah ko berbogel 4 tahun lagi..gitu!!!!hehe.......


CIKMA : Konon bagus lah tu!!!sebab ramai sangat fans team Argentina kat sini..sampai jersi dorang laris kat Padang Besar..ku tengok semua mintak jersi tu..last-last.....sendiri mau ingat daaa.........

4 ulasan:

  1. MHJ

    satu estate bergema tauuuu bila Germany scored the first goal..haha..kesian Argentina..akak tgk, muka Maradona lemau semacam..tulah dia kerek, tak nak mintak jampi serapah ngan akak kan..kan dah kalah..

    BalasPadam
  2. herankan kali ni.banyak group uderdog yg gempak

    BalasPadam
  3. Kak Yat : hehe..kirenya ada jugak yang x sokong Argentina ni ekk...hehe..tulah berlagak sgt..Maradona tu lupa kot nak mintak kat akak jampi...hehe

    BalasPadam
  4. alfa : yup..mmg World Cup 2010 ni bnyk kejutan..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails