IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 13 Julai 2010

Rasa nak korek hati

Tajuk ganas!!!haha..(gelak dulu)..memang sekarang aku tengah nak korek jer hati aku ni...tetiba ok!!!aku memang tak tau pasal apa..dapat korek..pastu nak cuci-cuci hati ni sampai bersih...toskan pastu masuk balik dalam badan..ngeee....

Bila pikir..jadi stress...kalau tak pikir jadinya macam tu aje..hadui..kenapa ekk kita ni kalau hati orang boleh kita faham..tapi hati sendiri punyalah payah nak paham...tu rasa aku nak amik jer hati ni pastu tanya sendiri ngan hati ni camne boleh jadi camtu...adeh2..susah-susah...

Ke aku punya hati ni dah keras macam batu..sampai nak explore pun dah tak boleh...kena pecahkan dan leyekkan dengan streamroll kot baru boleh ok...payah2...kalau yang empunya badan dah kata tak nak..jadinya kena lah follow jer...tak gitu!!!

Anyway..emm (tarik nafas)..aku sebenar tak tahu apa yang hati aku ni nak..senang citer..aku dah malas nak pikir bab-bab hati ni...memang..kengkadang rasa nak sangat.............tapi bila time tak nak tu...sampai naik menyampah pun ada...bila pikir..kesian ngan orang-orang keliling aku espicially orang-orang yang rapat dan akrab ngan aku..tapi nak buat camne kan...'benda' ni tak boleh di paksa...biar 'dia' datang sendiri..tapi yang nak datang sendiri tu punyalah susah dan lama nak menunggu nya...hadui....TOLONG!!!!!!!


CIKMA : Sampai bila ekk????hanya masa menentukannya.....

2 ulasan:

  1. ermmm... tak tau nak cakap apa..

    BalasPadam
  2. kak min : saya lagi lah...tak tau benda dah ni..huhu

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails