IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 9 Julai 2010

Selesai sudah

Selesai sudah hari Tanda Sayang ataupun Hari Terbuka Sekolah aku...hari untuk ibu bapa datang tengok report card anak-anak sambil mendengar pesanan dan beberapa perbincangan antara guru dan parents....

Bila jumpa parents ni memang macam-macam cerita keluar...diaorang akan selalu tanya dialog "Macam mana anak saya dalam kelas?" atau "Dia ok tak cikgu dalam kelas"...tak pun "Dalam kelas dia tumpu tak masa belajar?"..macam-macam lagi lah soalan...selalu nya aku jawab takkan berlapik...semua aku cakap...apa yang anak-anak murid ni buat dalam kelas...sekurang-kurangnya mereka tahu perangai anak-anak mereka ni...aku pulak mengaku kalau aku pukul tu bersebab..tapi kebanyakan parents boleh terima cara aku mengajar anak mereka...

Apa-apa pun...Cikma letih sangat-sangat...lepas ni nak tidur dulu...rehat-rehatkan minda dan badan..walaupun tak mengajar hari ni..tapi sebab duduk dari pagi sampai tengahari melayan parents adalah sangat letih ok!!!so, selamat tidur.....ngeeeee...........

CIKMA : Begitu acuannya..begitulah kuihnya....

2 ulasan:

  1. salam cikma..makcikmanggis baru balik ambil report kad sikecil ni,soalan yang sama seperti cikma tulis tu sebab tak tau nak tanya apa lagi hehe

    BalasPadam
  2. cikmanggis : hehe..setiap tahun kak..tapi itu jelah seolan...soalan lain tu karang x de kena mengena pulak!!!huhu

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails