IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 27 Julai 2010

AMALIN SEMAKIN BAIK

Baru call ALONG tadi...tanya perkembangan AMALIN...Alhamdulillah..Along cakap hari ni nurse cuba untuk bagi baby AMALIN minum susu...dalam sekali untuk tempoh 3 jam...esok nak tengok macam mana..boleh ke AMALIN terima susu badan KAK LONG tu...

AMALIN jugak berikan respon bila ALONG pegang dia tadi...baby AMALIN genggam tangan abahnya..kaki dan tangan dah bergerak-gerak..kata ALONG kalau mata nya tak di tutup dengan kain (sebab semalam dia ada jaundis)..maybe matanya dah terbuka...seronok aku dengar perkembangan AMALIN...rasa macam nak peluk jer dia....:)

Harap sangat AMALIN akan bertambah baik...boleh keluar awal dari NICU dan boleh pulang ke rumah...jutaan terima kasih kepada kawan-kawan, saudara mara, dan para blogger yang mendoakan kesejahteraan AMALIN......

CIKMA : Harap jugak raya nanti AMALIN dapat beraya dengan ABAH dan MAMA nya........:)

4 ulasan:

  1. doa bnayak2 agar dia boleh balik beraya...yg penting suh kak long ko bgai susu ibu ye..biar dia sihat, ada antibodi dlm badan

    BalasPadam
  2. alfa : setiap hari azza aku doa untuk dia...tu arr...bila kena kuning ni ubat sembuh dia dah mestinya susu ibu...harap-harap AMALIN boleh terima susu mama dia..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails