IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 29 Julai 2010

Lekas sembuh ye...AMALIN

Dah dekat 2 hari aku tak call ALONG, rasa macam 2 tahun je tak dengar berita tentang AMALIN...rindunyer kat dia....call ALONG tadi, dia cakap AMALIN ok...cuma bila kelmarin doktor suruh si kecik masukkan susu nak tengok sama ada AMALIN boleh terima susu mama dia..tapi tak boleh lagi...dia keluarkan balik susu tu...

Doktor pun try jugak keluarkan tiub pernafasan AMALIN...mula-mula tu dia ok..kira dah boleh bernafas ikut mulut dan hidung..tapi bila susu tu di masukkan dalam tiub makanan dia...AMALIN tak boleh nak bernafas elok...jadi sesak nafas pulak...doktor terpaksa balik masukkan tiub oksigen pada dia...dan dia terpaksa berpuasa balik sebab maybe saluran tiub makanan dia tu belum boleh terima apa-apa cecair pun...

ALONG bagitau jugak dia masih bergerak-gerak..tapi hari ni dah kena sedatif balik..tidur ajelah AMALIN tadi....semalam ada jugak dia menangis..rasa macam nak dengar jer suara dia tu....rindunyer kat dia!!!!......harap AMALIN lekas sembuh ye sayang!!!MAK NGAH sentiasa doakan untuk AMALIN......nanti kita jumpa lagi ekkk....tunggu MAK NGAH!!!!

CIKMA : Susah bila hati ni rindu sesangat pada AMALIN..........................

2 ulasan:

  1. perkara normal untuk Amalin.. insyaallah dia akan tolerate secara berperingkat...Amalin kan kuat semangat?? Adam dulu pun cam tu...

    BalasPadam
  2. kak min : Insyallah...td ALONG bagitau dia dah boleh terima susu tu sikit-sikit..tapi pakai masuk tiub dulu...jaundis pun dah kurang..rasa lega sikit dengar....doa2kan AMALIN bertambah baik....

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails