IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 24 Julai 2010

REZEKI AMALIN...

Semalam aku check result PTK...walaupun keseluruhan 3..bagi aku ia adalah satu permulaan yang baik...kali pertama exam PTK..tak baca apa pun..yang penting bagi aku perkataan LULUS tu dah ada..cuma belum cemerlang lagi..Insyaallah...kali ke-2 nanti aku akan cuba buat yang terbaik...mana tahu rezeki AMALIN pulak...buat MAK NGAH dapat 4/4...Insyaallah...

Bagi aku jugak result yang aku dapat ni pun sebagai rezeki AMALIN...apa yang aku fikir, yang aku dapat, yang aku ingat sekarang hanya untuk AMALIN...bagi aku..dia adalah kekuatan dan ketabahan aku sekarang..terima kasih yang tak terhingga pada Kak Min, Kak Zaima, Kak Ros dan Kak Ijat yang banyak bagi nasihat dan support pada aku dan jugak famili...tiada apa yang mampu aku balas budi dan nasihat kalian..cuma ucapan terima kasih dari dalam hati ini.......

Hari ni jugak aku akan ke Klang...Kak Long dah keluar hospital..AMALIN pulak kata Along nampak stabil lepas operation membetulkan salur makanan dia...tapi dia masih di tahan di NICU...tanya Along boleh ke jumpa baby...maybe boleh..cuma tak boleh ramai-ramai...aku hepi sangat-sangat bila Along cakap macam tu...memang tak sabar nak jumpa si kecik...nak tengok dia...nak belai dia...nak cium dia...tak tau macam mana perasaan ni bila tengok dia buat kali pertama.....AMALIN....tunggu MAK NGAH datang yee.....

CIKMA : Thanks pada kengkawan yang doakan untuk AMALIN....thanks juga yang bawak makanan untuk POT LUCK semalam di sekolah...nanti ada masa kita buat lagi...:)

4 ulasan:

  1. buat kali pertama, dah cukup baik dpt 3,3...pas ni ko cuba lagi..bagi satu dulu lepas ke....yg penting tiga kali je bleh buat...
    untuk amalin, aku nak sgt tgk picture dia..kalau ko jumpa dia..capture lah gambar dia sekali...curik2 tangkap..hehe (kat nicu tak bleh tangkap gambar)

    BalasPadam
  2. semoga amalin cepat sembuh... nanti boleh jumpa abang adam...

    BalasPadam
  3. alfa : tak sangka jugak..tapi harapan nak dapat result lebih baik dari ni..tapi ni jer yg aku mampun buat...pasni aku nak pulun study tuk PTK akan dtg...x dpt amik gambo ler aza..aku mmg tingin..siap bwk kamera..kalo aku mmg nak amik jer...abg aku x bagi ler pulak...

    BalasPadam
  4. kak min : Insyallah...doa2kan untuk AMALIN..nnti leh bwk jmpe abg ADAM...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails