IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 2 Oktober 2010

Rehat...

Salam dan sejahtera...aku just nak bagitau diriku ini terpaksa merehatkan diri sebentar dari dunia komunikasi tanpa sempadan...sobabnya...akunyer lappy buat hal...terpaksa menunggu di perbaiki...tak tau bila boleh siap...sebab buat hal...aku punyer sendiri arr...sibuk nak download anti-virus..terus 'hang' lappy aku..adeh-adeh...memang saje jer kan...ni pun nasib pinjam jap lappy my bro...so, kengkawan...tunggu lah ekk dalam next week baru boleh berblog bagai....banyak sebenarnya nak share..tapi kena tunggulah ekk....layan.......


CIKMA : Apsal tak leh uplaod gambor ni!!!!adeh2....tension nyer....... 

4 ulasan:

  1. patutlah senyapnya je... rupa-rupanya lappy de problem hihihi sabar jelah :)

    BalasPadam
  2. alfa : x po2..pasni ku takkan rindukan aku nyer entri lagi..ahaks..

    BalasPadam
  3. kak mas :..diam itu berisi...huhu...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails