IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 26 Oktober 2010

KALAU BERPACARAN

Syok giler lagu ni..very catchy song..first time dengar dalam Suria FM dalam 2,3 minggu sudah..Anna Raffali feat Suhaimi Meor Hassan dan Altimet...kalau yang zaman 70-an taulah kan siapa Suhaimi Meor Hassan ni..dia yang nyanyikan lagu berhantu "EPILOG CINTA DARI BROMLEY"...suara jantan u'lls...so layan video dan lagu nya ekk!!!!





CIKMA : Suka suara jantan Suhaimi Meor Hassan...satu negeri dengan teman ni...:)

4 ulasan:

  1. banyak lagu2 lama ni yg sedap didengar..

    BalasPadam
  2. .....akak dah dengar lagu ni lama gak..tgh driving..terus balik & up load..nak bagi kat anak2..kang mereka kata mama macam x caya kat mereka plak....hu hu hu hu...
    tulah tadi x buka blog cik ma,baca kat wall,teringat lagu ni & post kat wall akak..rupanya cik ma pun tgh asyik mashyuk melayan..he he he...

    BalasPadam
  3. kak min : lagu lama ke ni kak???

    BalasPadam
  4. mamaijat : ye ke..best lagu ni..1st dgr mmg kena ngan halwa telinga saya...terus downlod gak lagu ni..skang tiap2 hari dgr dlm lappy..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails