IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 9 Oktober 2010

Award Kengkawan

Baru nak amik award kan..sorry ekk KAK AEINI ...lambat amik award dari rumah akak...maafkan kami ekk..hehe...


Tima kasih lah sebab bagi award ni..malu i...hehe...nak kata singgah selalu tu tak lah..tapi Cikma akan sentiasa ingat pada blogger-blogger yang rajin bertandang ke blog Cikma dan letak pesanan dalam entri Cikma...thanks bebanyak kak aeini....Insyaallah akan Cikma rajin singgah umah akak ekk...hehe...and thanks jugak sebab link kan blog saya dalam list akak...luv u lah kak!!!!!

Award ni ada bagi soalan jugak..emm..Insyallah akan Cikma jawab seikhlas hati..hehe..bunyi macam suspen je kan...layan2 lah ekk................

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....
- Masih berangan nak kuruskan badan..(cam sama jer kita ni kak!!!..huhu)
- Tak berapa suka minum susu segar
- Suka memasak dan menghias
- Tak pandai dan tak berapa suka make-up (aik..sama lagi ni kak!!!hehe)
- Tengah suka nak belajar menjahit baju sendiri

Cikma amik informasi ni dari blog KAK AEINI  jer ekk..hehe

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
- Nama sebenar - NOOR AKMA @CAHAYA KEPIMPINAN
- Kerja - PENDIDIK kat SEK REN jer....
- Suka makan...tidur...masak...update blog sendiri
- Suka tengok benda yang unik
- Agak baran...keras kepala..ego sikit (ahaks..) dan sensitif tau!!!huhu
- Suka baca buku agama, motivasi, AL-QURAN dan ekslopedia
- Punya karektor yang berbeza-beza di tempat yang berlainan..(huhu..suspen jer baca ni...)
- Teringin nak KURUS..tapi body cantik arr macam PRIYANKA CHOPRA...huhu
- Teringin nak naik kapal terbang....gitu.....
- NAK NIKAH...bleh....huhu...ayat...x tahan...haha............

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

Adeh...banyak ni..5 boleh x...?huhu...

1) silvertech - seorang ibu yang gigih..tengah pregnant anak ke-2..syok jer kan....

2) mamaijat - mama oh mama..the very strong women u'alls...:)

3) kak min - jiran tetangga i kat sekolah ni...huhu

4) kak mas - lama x dengar cerita..miss u lah kak!!!kenal kat muka buku kteorang nii....:)

5) aza - aku still x boleh lupa kes air...haha..jgn mare ekkk...

CIKMA : Thanks again kak AEINI..harap puas hati ekk dengan jawapan2 tu...:)

2 ulasan:

  1. tq cik ma bg award...sori sbb lame xkomen kat sini...bkn takmo komen tp xleh bukak blog cik ma pakai IE...ni try pakai modzilla br bleh...huhu...tq2...nnti sy buat entri nih

    BalasPadam
  2. silvertech : welcome...ye ker...ramai ckp nak bukak blog sya ni pun susah..x tau nak wat camner...tgh berfikir jln penyelesaian ni..huhu...ok..take ur time..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails