IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 11 Oktober 2010

Hadiah Hari Jadi....

Salam dan sejahtera....terima kasih bebanyak yang masih lagi wish bday kat Cikma...terharu nyer...happy sesangat..ada lagi yang ingat akan diri yang tak seberapa ni....apa-apa pun..thanks again....:)

Entri kali ni masih pasal besday gurl ni..hehe...well...walaupun dah bertambah umur..tapi rasa diri ni masih muda belia lagi..muda ke??kalau ikut umur aku sekarang ni patutnya dah ada 2,3 orang anak dah..tapi...i'm still single lagi..tu yang rasa muda belia... ok kan...:)

Tahun ni jugak rasanya bday aku yang paling aku kenang lah sampai bila-bila..1st...tahun ni ramai yang wish bday kat aku..2nd..dapat hadiah dari MAK dan ABAH serta diri sendiri dan 3rd..MAK dan ABAH belanja makan malam..huhu..syok!!!!gambo makan-makan tu nanti aku upload dalam entri lain...kali ni aku uplaod gambo hadiah yang aku dapat dari ABAH dan MAK dan diri sendiri........:)


Yang ni MAK bagi...sebenarnya aku mintak...buku yang banyak bagi manfaat pada aku...dalam proses membaca dan memahami...:)



Cover lampu kereta..depan belakang ni ABAH yang buatkan...huhu


SPOT LIGHT..from ABAH..tukar sebab yang lama dah rosak...


Pocket hard drive 250GB..SAMSUNG..ni aku beli sendiri..tapi ada problem..boleh...x dapat nak pakai lagi..terpaksa tunggu dulu....emmm....

CIKMA : Rasa bengang sikit..beria-ria beli tapi tak dapat pakai..orang kat kedai cakap kena format balik hard drive tu...tapi masalahnya aku dah tinggalkan kat DIAMOND BAY..so, tak boleh jugak nak buat kat sini..emm...kena balik lah jawabnya minggu ni ke T.I.........hadui.......:(..lain kali kan Cikma...kalau nak beli apa-apa barang pun tak kira mahal ke murah..test dulu ekk!!!ini lah bahananya...menyusahkan diri sendiri...adeh........


4 ulasan:

  1. hepi beday.. saya pon ada buku ni...

    BalasPadam
  2. happy besday dear.... wah beshnya.. byk hadiah besday dia :)

    BalasPadam
  3. aeinio : thanks kak...ye ke..best kan buku ni..:)

    BalasPadam
  4. kak mas : thanks again kak....hehe..takdelah bnyk pun...tp sronok this year nyer bday...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails