IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 8 Oktober 2010

Miss U Alls lah!!!!...:)

Salam dan sejahtera...huhu...hehe..haha..ngeee.........I'm back....miss giler gaban kat semua!!..sungguh..espicially kat blog Cikma ni..huhu..lamanya tak update...banyak sangat nak share ni dengan para blogger...macam-macam cerita ada...tapi cam biasa...Cikma akan dahulukan yang mana penting dulu ekk....

Lappy Cikma...still repairing lagi ler...maybe esok kot ok...ni tengah balik kampung..so my bro pulak ikut sekali balik..aku pinjam kejap just nak update blog jer...apa-apapun Cikma rasanya dah banyak ketinggalan dengan cerita-cerita para blogger kan..takpe2..Cikma akan cuba singgah blog u'alls ok!!!!...jangan risau...Cikma still ingat lagi kat engkorang tau!!!!!!........

Anyway....Cikma akan berkarya selagi entri dan blog Cikma ni di singgah dan dibaca oleh para blogger..thanks to all of u...............LUV N PEACE!!!!!!


CIKMA : Miss my muka buku too....:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails