IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 15 Oktober 2010

LEGA...MIND FOCUS NOW....PTK!!!

Alhamdulillah..rasa lega sangat-sangat...selesai sudah Sambutan Hari Kanak-kanak peringkat SKPI...semua nya berjalan lancar..walaupun murid-murid susah sikit nak handle..al-maklumlah..semuanya datang pagi...jadi keadaan agak sedikit kacau bilau..tapi dengan usaha guru-guru yang terlibat..majlis akhirnya berjalan seperti yang di kehendaki.....:)

Cikma rasa satu perkara dah settle dalam kepala..lepas ni...kena fokus sekejap pada exam PTK esok pagi...ni kali ke-2 Cikma amik peksa...kalau exam ni tak lepas 4/4..jawabnya...tunggu pergerakan gaji biasa jelah...Insyaallah..Cikma kena fokus betul-betul kalau nak lulus cemerlang ni..harap-harap apa yang di hajatkan akan kesampaian.....:)

Lepas exam PTK..fokus Cikma akan terarah kepada 2 perkara penting..iaitu exam akhir tahun dan Hari Mesra Niaga SKPI yang akan di adakan pada 30 Oktober ni...kebetulan peperikasaan akhir tahun akan di adakan pada minggu yang sama iaitu 25 Oktober sehingga 2 November 2010...aku kena buat soalan Pendidikan Seni Visual bagi tahun 1..sekali lagi ok...takpelah...tak de orang nak buatkan...jadi Cikma buatkanlah....berkenaan Hari Mesra Niaga pulak..Cikma kena handle gerai pameran dan PIBG..sebagai ketua..aku kena buat kerja lebih sikit...belum start apa-apa lagi..tapi dari segi perancangan dah ada..cuma aku belum bagi tugas tu pada ahli-ahli yang lain...Insyaallah minggu depan baru nak bagi tugasan tu pada mereka..harap sangat mereka dapat beri kerjasama pada aku...............:)



CIKMA : Mengharapkan sesuatu keajaiban akan berlaku....LULUS CEMERLANG!!!!Insyaallah...:)

2 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails