IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 17 Oktober 2010

ALIN @ AMALIN

Salam dan sejahatera..fuhh!!!lega rasanya..abis sudah peksa PTK..result...kita tunggu ajelah...aku tawakkal jer..jika rezeki tu berpihak pada aku..syukur Alhamdulillah...apa yang pasti..PTK dah takde lagi...dah di mansuhkan masa pembentangan BAGET 2011  hari Jumaat kelmarin...lepas ni..tak tahu lah periksa apa yang menggantikan PTK  tu...kita tunggu dan lihat ajelah ekk....:)

Alhamdulillah...AMALIN beransur sihat...dia dah pulang ke rumah 2 minggu sudah...tapi masih lagi di beri pemantauan oleh pihak hospital...masih ada lagi rawatan susulan untuk ALIN...dia dah boleh minum susu secara normal..tak perlu tiub lagi..dah boleh hisap susu badan KAK LONG...hari Isnin lepas baru bercukur rambut dan sunat sekali..aku belum sempat tengok wajah nya yang terbaru tanpa rambut..Insyaallah minggu depan aku jenguk ALIN kat rumah....

ALIN sekarang dah pandai nak manja-manja dengan kami...tak boleh letak sikit...dia merengek..nak asyik berdukung jer...nak tidurkan dia pun kena usung sana sini baru boleh tidur...kalau letak..terus bangun dan nangis...kesian jugak KAK LONG...terpaksa usung dan jaga ALIN macam tu..tapi lepas jumpa mak bidan masa cukur rambut ALIN...baru dia kurang nangis...tak delah kuat meragam nya lepas tu.....

So, ni gambar ALIN @ AMALIN yang latest...sapa-sapa yang rindu kat ALIN...tengok si kecil kesayangan aku ni puas-puas ye!!!!...:)


Bulatnya mata ALIN ni..:)




ALIN tengah minum susu...




ALIN WITH MAK NGAH...HEHE..

CIKMA : Tak sabar nak tengok wajah terbaru ALIN....:)

2 ulasan:

  1. semoga alin akan lebih cergas selepas ni.. insyaallah..

    BalasPadam
  2. kak min : Aminn..doa2kan yg terbaik untk ALIN..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails