IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 22 Mac 2010

AKU MINAT GILER LELAKI NI...

Hehe..macam best je tajuk entri aku ni kan..haha...bleh ke aku buat entri ni...blehkan ajelah ye...layan......

Aku sebenarnya minat dengan DJ Abg Halim Othman ni..dari zaman dia kat Radio Era...kemudian transfer ke Radio Sinar dan berhenti sekejap dalam 2 tahun sehinggalah dia masuk balik konti di Radio Suria FM...aku ikut dia punya celoteh ni dari sekolah menengah hingga aku dah keroje ni...memang minat betul kat dia...

 
Celoteh dia tu buat aku rasa happy pepagi buta..syok je dengar...cara penyampaian tu memang takde orang lain boleh ikut lah..kiranya antara juruhebah radio yang paling berjaya kat Malaysia ni..aku sampaikan dah minat kat Halim Othman ni..dari setia menjadi pendengar Radio Era..aku pegi bertukar jadi pendengar setia Radio Sinar pulak sebab follow dia..last-last sekarang ni..aku follow Radio Suria FM sebab dia ada kat situ...

Dekat 2 tahun dia tak muncul kat konti..memang boring sikit lah halwa telinga aku pepagi..selalunya aku dapat dengar dia bercakap...aku pun tak tahu sebab apa dia resign dari Radio Sinar FM masa tu..dengar cerita sebab masalah peribadi...alih-alih awal tahun ni dia muncul pulak...tu yang terkejut sikit tu..tak de angin tetiba terima tawaran Radio Suria Fm..

Aku cerita sikit arr tentang Abang Halim aku ni..hehe..asal dia ni dari Terengganu...budak sekolah SESMA (Sek Men Sains Sultan Mahmud)..melanjutkan pelajaran ke US dalam jurusan arkitek..(aku ni memang minat orang keje arkitek jer..hehe)..hampir berusia 46 tahun...selain menjadi DJ..beliau pernah menjadi perantara Selamat Pagi Malaysi dan Roda Impian...tak banyak gosip selama hampir 12 tahun dalam industri hiburan..kalau ada pun para peminat nya cuma nak tahu bila dia nak nikah..

Beliau pernah memegang rekod Juruhebah Paling Lama berada di konti...masa tu dia jadi DJ kat Radio Era...siap ada buat live dari internet nak tengok perkembangan beliau dalam konti...tak silap dalam tempoh seminggu kot (kalo tersilap tulun betulkan)..masa tu memang support giler arr abg Halim aku!!huhu...

So, sekarang pun aku tetap sokong dia walaupun berlainan channel radio..apa yang pasti kehidupan pepagi buta aku best arr sebab ada Abg Halim..hehe...dengar pun dia nak kahwin..aku tumpang hepi buat DJ yang aku minat ni..harap-harap lepas ni dia boleh tingkatkan lagi prestasi dia dan juga boleh buat Radio Suria FM tu dapat ranking nombor 1 radio di Malaysia...cayalah Abg Halim!!!




 CIKMA : Dulu cita-cita nak jadi DJ macam Abg Halim..hehe....

4 ulasan:

  1. abg halim tak kahwin pasal...hehe. tak nak ckp kat sini tapi tukang urut aku pernah cite...jgn sangka org yg nampak baik tu baik sebenarnya..tapi Tuhan lagi Maha Mengetahui, tak elok judge org kan...n better ko tak taulah apasal..

    BalasPadam
  2. ekk??apsal2 hah...x nak bgtau ke kat aku..aku penah gak tpikir nape dia tak nikah...curious gak aku ni...cite nnti2 ekk kat aku....

    BalasPadam
  3. kg dia kat kertih nilaa....

    BalasPadam
  4. aeinio : pernah x akak jumpe dia...kalo jmpe kim slm ekk...mnt betui kat dia ni...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails