IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 1 November 2010

TV3 KIDS PARADE

Semalam sehari suntuk di perkarangan TV3..hantar budak-budak untuk pertandingan perbarisan anjuran TV3 Kids..seramai 25 orang murid yang mewakili SKPI...event ni pun di buat secara live ke kaca televisyen semalam...kot-kot ada yang nampak kiteorang ni...kira betuilah tu kami ada kat sana....

Ada lebih kurang 15 kontijen yang menyertai pertandingan ni..sebenarnya banyak lagi acara yang di jalankan semalam..pertandingan pakaian, mewarna dan sebagainya..memang khusus untuk budak-budak jer...seronok tengok pelbagai aksi serta bermacam-macam acara dan pertunjukan di adakan...jualan pun ada...kali pertama kan datang TV3..aku teruja sikitlah...dapat jugak tengok secara live si Maria Tunku Sabri tu..kecik jer orangnya..ingat besolah..ada jugak beberapa selebriti TV3 yang aku nampak...

Tiada rezeki untuk pasukan daripada SKPI..walaupun bagi aku persembahan memang ok..tapi nak buat macam mana...rezeki bukan berpihak kepada kami...cari pengalaman dulu ekk..maybe next year ada rezeki pulak...layan gambar-gambar yang sempat Cikma ambil semalam...........:)

Kontijen SKPI....yang di ketuai oleh Cikgu Yaya..(pink gitu!!!)








UPIN DAN IPIN SERTA KAWAN-KAWAN pun ada!!!














With members of SKPI...

CIKMA : Still dalam suasana yang agak.....moody...:(

4 ulasan:

  1. ..kak tunggu juga depan TV kot2 ada tersembul muka2 yang dikenali......
    ....ari ni muka cik ma..uurrmmmm!!!!!
    x best langsung!takut nak tegur.....
    *akak blur nape kah sebabnya....

    BalasPadam
  2. tak per.. kutip pengalaman dulu..

    BalasPadam
  3. mamaijat : masa live tuk budak2 tu..dah abis kat tv...mak uda ckap nampak masa dorang berbaris jer..performance x smpt tgk kat tv...
    letih, penat, mood tgh x ok...Inysaallah ok kot esok..tgk pada keadaan sekeliling...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails