IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 9 November 2010

MEE REBUS DAN ROJAK MASTAN GHANI

Entri makan lagi...macam biasa...kalau dah namanya duduk kampung..memang asyik nak makan jer..teringin nak makan itu..makan ini..mengidam mengalahkan orang mengandung!!!

Cuti hari tu Cikma teringin nak makan mee rebus dan rojak...bukan yang sebarangan punya mee rebus dan rojak yang aku nak makan...kalau yang memang dah lama tinggal kat Diamond Bay tu..rasanya semua dah kenal dengan Restoran Mastan Ghani...menu popular restoran ni adalah 2 jenis makanan tu...memang sedap dan lazat..kalau sapa-sapa yang tinggal jauh setiap kali balik Diamond Bay ni mesti diorang cari Mee Rebus dan Rojak Mastan Ghani..

Yang best tentang 2 menu ni..bagi aku rasa kuah dan harga agak munasabah..banyak jugak kalau kita beli dalam sepeket mee rebus dan rojak tu...aku suka tang dia punya keropok udang dalam mee rebus dan rojak tu..peh!!!meleleh ayak liuq wei....memang sedap...kalau ada sapa-sapa nak try...moh kita pergi ke Diamond Bay ekk....carilah Restoran Mastan Ghani ni...kompem kalau korang rasa sekali..mesti nak tambah 16 kali...boleh!!!!hehe.........



MEE REBUS



ROJAK

CIKMA : Timbang...dah turun 4 kilo..ok ker???rasa macam sikit...untuk tempoh sebulan diet....

2 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails