IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 14 November 2010

Hujung Minggu...

Hujung minggu yang malas!!!serius aku malas...malas betul nak buat kerja..malas nak pergi mana-mana..malas nak makan...malas..malas dan malas!!!boleh camtu....:)

Mula macam nak pergi jenguk kawan di Damansara..tapi tak jadi sebab rasa badan macam tak larat..tekak dah rasa lain macam jer...badan still lenguh-lenguh lagi...sorang lagi kawan ajak pergi jumpa member-member lama..aku pun tak dapat nak join...aura malas aku dah datang...so, duduklah aku sensorang kat rumah ni sepanjang hari........

Nak buat apa ekk???bilik dah siap di kemas...baju dah basuh...makan???sempat je tadi masak bubur nasi...emm...baca buku???ada lagi novel yang aku beli tak abis-abis di baca...tengok tv???cerita apa yang menarik hujung minggu ni???selalunya hari Ahad rancangan tv ala-ala suam-suam kuku jer...tengok vcd??nak tengok cerita apa???tengok wayang???filem apa yang best ekk???hadui...kalau dah semua nya malas nak buat..memang gini ler jadinya...

So, conclusion nye Cikma....ko buat ajelah apa yang ko nak buat....buat bodoh pun tak pe...janji ko heppi...ye tak????........hehe



CIKMA : Cepatlah cuti sekolah!!!nak duduk bermalasan di kampung....:)

4 ulasan:

  1. samalh... akk ni pun tengah dlm mood malas! baju ada yg nk kena siapkn cpt tapi tangan ni malas semacam je huhuhu... td keluar beli barng dapur pun tak de merayau nah... tgk org ramai sgt rasa cam serabut lak

    BalasPadam
  2. .....x tau cik ma boring...if not boleh join akupuntur kat USJ then tgk wayang..the unstopable....he he he...

    BalasPadam
  3. kak mas : tulah..aura malas dan x de mood..nak buat apa pun malas...duk melangut jer depan tv..

    BalasPadam
  4. mamaijat : x per...dah biasa cenggini...home alone..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails