IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 2 November 2010

CAKE DAY

Selain event TV3 KIDS PARADE..ada satu lagi event di adakan pada hari yang sama di perkarangan TV3 iaitu CAKE DAY..aku tau event ni dah lama sebab tengok dorang war-warkan dalam televisyen..tapi tak ingat hari dan tarikh di adakan...kebetulan sungguh lah dapat pergi sebab bawak budak-budak tu kelmarin...tak rugi betul..Cikma suka tengok decore buat kek ni...melayan jugak lah aku hari tu...tengok dorang bersungguh-sungguh decorated kek masing-masing...cantik-cantik pulak tu..pemenang..Cikma tak sempat nak tahu sebab dah nak balik masa tu...tapi memang marvellous lah hasil kerja tangan mereka yang masuk bertanding tu...event tu jugak memberi kita peluang untuk design cup cake sendiri..aku...emm..tak cuba pun..malas rasanya..tengok-tengok jer....anyway..layan kan gambar yang sempat di snap kelmarin....:)






Decore cup cake sendiri..RM 5 untuk 2 pieces of cup cake..

Artis-artis yang di jemput khas untuk decore kek..





Kek-kek yang telah siap di hias...



CIKMA : Mood...trying to find my happy mood!!!..hopefully....:)

6 ulasan:

  1. huhaiiii.... semua kek tu nampak cedappp ler :)) ni semualh ni wat makcik terliuq hihihi....

    BalasPadam
  2. mood.. cepat kembali.. tak best tengok cik ma senyap jer kat sekolah..

    BalasPadam
  3. kak mas :...hehe..kak mas wat sendiri lagi sedap tu...:)

    BalasPadam
  4. kak min :....masih mencari...tp...susahnya nak cari mood tu...harap2 naik sekolah nnti dah ok...:)

    BalasPadam
  5. cantik2 kek tu..awat ko moody cik ma???

    BalasPadam
  6. alfa : syok wei tgk kek2 yg dorang decore tu..nasib plak aku dpt ke sana...moody...hmmm..tak tau nak explain camne..biar je mood happy tu dtg sendiri...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails