IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 20 Disember 2010

FALL IN LUV.....2PM!!!!!

Wah!!!tajuk best ni..haha...jangan pikir bukan-bukan...tetapi pikirlah yang baik-baik jer...Cikma malas nak rasa sedih-sedih sebenarnya...mungkin buat masa ni aku tak rasalah kehilangan beliau...tetapi bila dah naik sekolah nanti barulah kot terasa sesangat...nak buat camne...itu yang Cikma rasa sekarang...kena kuat, kena terima segala yang berlaku....apa-apa pun Cikma ucapkan selamat bertugas di tempat yang baru untuk PK HEM sekolah Cikma...KAK JUNE@MAK UDE...pemergian mu amat dirasai...pedih....terluka....sedih dan hiba...tapi kami di sini terpaksa melepaskan mu pergi...andai kata umur panjang Cikma akan datang menjenguk MAK UDE di sana...:)

Menghilangkan rasa sedih di hati ni....Cikma memang tengah angau sekarang...emm...angau dan suka giler dengan satu boy band dari KOREA SELATAN ni...nama grup tu 2PM...budak-budak remaja yang meminati K-POP tentu dorang tau mengenai grup hemsem boy ni...jangan tak caya..Cikma yang dah nak masuk 30 tahun ni minat lagi nak melayan boy band remaja ni..(konon rasa diri tu muda belia lagi lah tu!!!huhu..)..

Suka dengar lagu-lagu dorang ni...first dengar..telinga ni boleh terima jenis lagu yang dorang bawak...lebih-lebih lagi masa dorang perform dance tu..peh!!!memang power tarian dorang...rasa macam nak ikut menari jer....huhu....ni...layan-layankan ada beberapa video yang Cikma nak share untuk para blogger.......:)

2 PM


I'LL BE BACK (my fov song!!!...:)




WITHOUT YOU




AGAIN AND AGAIN




HEARTBEAT




CIKMA : Cakap le apa-apa pun..yang penting nak heppi...tu jer...boleh????

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails