IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 28 Disember 2010

AMALIN - 5 BULAN

Salam dan sejahtera....emm...best!!!walaupun kepala pening sikit...hehe...kerja dah mula nak di buat..macam biasa...aku akan cuba buat yang terbaik dan seadanya...apa-apa pun harap sinar tahun 2011 akan memberikan sinaran yang lebih terang daripada tahun 2010....

ALIN dah pun masuk 5 bulan...Alhamdulillah ALIN nampak baik...berat dia pun bertambah...itu yang aku suka...semakin suka tersenyum...tapi...last week ALIN masuk PPUM  sebab dia batuk dan selsema...kesian dia..doktor terpaksa tahan sebab nak keluarkan kahak dia yang banyak tu....dan takut ada apa-apa kompilasi dekat jantung dia...kelmarin ALIN dah keluar hospital...batuk masih ada...bila telefon ALONG..dengar suara dan batuk dia yang masih ada..kenkadang dengar nafas dia yang turun naik...macam susah sangat nak bernafas...emm...harap-harap ALIN ok...risau jugak bila dengar keadaan ALIN macam tu.....

ALIN sekarang ada kat KEDAH, umah Tok Wan dia...nilah kali pertama ALIN dapat jalan jauh-jauh..dan kali pertama dapat balik kampung....hari ni ada kenduri akikah ALIN dekat sana...seronok rasanya....tak dapat nak pergi sebab dah balik KL kan...tapi yang lebih syoknya nanti bila ALIN akan pulang pulak ke PERAK dalam hari Rabu ni....tak sabar nya nak jumpa ALIN kat DIAMOND BAY...maybe aku akan balik ke Perak hari Jumaat ni...kalau takde apa-apa hal.....nak tengok ALIN dekat umah EMBAH dan OPAH nya...

Awal tahun depan...ALIN akan dimasukkan semula ke IJN...untuk checking saluran jantung dia yang operated sebelum ni....ALONG cakap macam ada problem sikit...harap bukan problem yang besar....untuk AMALIN....MAK NGAH akan doakan ALIN akan terus kuat dan sihat....dan kami sekeluarga akan sentiasa bersama AMALIN.......:)SAYANG ALIN SELALU..................:)




Comel tak ALIN????...:)



CIKMA : Tengok ALIN ni kenkadang rupa dia berubah...kalau baring macam lain je mukanya...kalau di dukung lain pulak mukanya...emmm.........tetap comel!!!macam MAKNGAH dia...hehe....

4 ulasan:

  1. semoga Alin sentiasa kuat semangat dan cepat membesar..

    BalasPadam
  2. ...syabas & tahniah buat Alin,mama & ayah...x lupa MAK NGAH..& semua yang menyayangi Alin ..cos doa kita dimakbulkan Allah...semuga Alin & kuarga terus kuat...amin.

    BalasPadam
  3. mamaijat : thanks oma ijat...semoga kita mendoakan yg terbaik utk ALIN...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails