IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 8 Disember 2010

Blink-blink City

Hah!!! 2 entri sekaligus....ni namanya nak lepas gian...haha...gelak lah ekk Cikma...karang problem tu datang balik..baru nangis tak berlagu...hehe...yelah..tengah boleh nak update blog menggunakan Google Chrome ni...apa lagi...tulis entri baru je lah kan...:)

Minggu lepas..aku dapat jalan-jalan cari angin kat KL...ler...KL...ko dah takde tempat lain ke nak pergi jenjalan!!!hehe...bukan apa wei...memang itulah plan aku time cuti ni...bukanlah bandar KL tu aku pegi..tapi pinggiran KL jer...sipi-sipi dari KL...kira oklah tu kan...aku dan famili pergi tengok si kecil kesayangan kami..si AMALIN...OPAH dan EMBAH dah rindu benor nak jumpa AMALIN..time cuti nilah dapat jenguk si kecil tu...sambil-sambil jenguk...sambil-sambil jenjalan...ok kan.....

Hari yang sama aku sampai ke rumah ALONG...malam tu Along, aku dan my bro pergi ke bandar liplap liplap..hehe...saje jer aku buat nama bandar sendiri...hehe...I-CITY lah..yang dekat seksyen 7, Shah Alam tu...rasanya aku nilah yang paling ketinggalan dalam bab-bab pergi jenjalan...orang lain rasanya dah lama pergi ke I-CITY tu...mungkin dah 2,3 kali pergi...Cikma???haha..baru rasa nak jejak kaki ke situ..at least..dah pergilah kan...tak lah rasa jakun kalau tengok gambar-gambar orang yang dah lama pergi ke I-CITY... hehe....

So, layan lah kejap gambo-gambo yang sempat aku snap malam tu...kamera???biasa2 jer...nak beli yang jenis DSLR tu...lain tahun ekk...tengah kumpul duit ni...hehe


Tengah nak krismas ni dorang buat pokok ni....comei2...


With Along....

Konon ala model lah tu!!!ngee...

Gaya macho daripada Along dan Syam





Sempat makan aiskrim...yummy!!!




CIKMA : Hampir 6 jam nak upload gambar..sebab apa???google chrome buat hal...tak boleh nak uplaod..guna mozilla pun sama..cam hampeh jer...try lagi sekali..akhirnya boleh upload...kena banyak2 bersabar aku hari ni...kalau tak..emmm..tak taulah....




4 ulasan:

  1. ...best kan cik ma gi tmpat ni...
    mama pun dah gi kat sini....
    tapi,biasalah..mama ni kan x leh terlalu open kat tmpt org ramai.....so....
    i just window seeing ajelah dari citra.....
    huhuhuhu...

    BalasPadam
  2. pelik eh kenapa ko tak leh upload pakai benda lain....memang pasal mozzila ke?

    BalasPadam
  3. mamaijat : ye ke..takpe arr mama..janji dapat jejak kaki ke sana...:)cantik kan..banyak pulak dorang duit nak bayar bil letrik!!!hehe

    BalasPadam
  4. alfa : ntahlah...pening kepala..ni komen ni aku kena pakai mozilla...tapi cam biasa dorang mntk aku debug and dont'send...google chrome tak appear kotak komen plak..aduhai..x tau ler kenapa..dah install baru pun mozilla camni jugak...pening arr...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails