IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 9 Disember 2010

Baru dapat balas award..


Baru dapat balas award yang di berikan oleh KAK AEINI ni...sori banyak2 lah kak...saya ada prob dengan my blog...tak boleh nak update dalam 2,3 menjak ni..so, ni tengah boleh nak update...memang kena amik award ni...hehe...jangan marah ekk kak....

Rasa aritu Cikma ada dapat award ni...dan ada soalan kan...boleh jelah ye Cikma CNP jer...tak pe kan kak???hehe....

Nickname untuk tuan empunya blog :
mata-hati-jiwaku...tapi duk selalu sebut tuk diri sendiri..CIKMA jer...:)

Ucapan untuk yang memberi award :
Thanks so much kak Aeini...muah2.....terharu ni...hehe

6 fav artist / singer / group
sapo ekk???aduhai....emmm
1) Linkin Park
2) Micheal Jackson
3) Jamal Abdillah
4) Maher Zain
5) Hugh Jackman 
6) Johnny Deep


CIKMA : Bila dapat award daripada para blogger teringat dialog seniwati Azean Irdawaty...LIHATLAH DUNIA!!!!huhu........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails