IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 16 Disember 2010

Banana BOOM


Tajuk resepi yang sengaja direka sendiri ekk..huhu....paling simple...budak bertuah yang buat..aku yang menambah rasa...:)...my bro yang tetiba nak makan pisang...tapi konon nak tambah ler aksesori atas pisang tu...so terhasillah BANANA BOOM...ok tak????..sedap tau...senang je buat..budak-budak tak sekolah pun boleh buat ni....

Bahan-bahan :
Pisang
Whipped cream (senang beli je yang instant nyer)
Syrup coklat (Cikma suka pakai Hershe's)
Coklat chip dan coklat apa-apa jenis

Cara-cara :
Letakkan whipped cream, syrup coklat dan juga coklat chip di atas pisang..sedia untuk di makan....

BANANA BOOM

CIKMA : Memang balik rumah ni diet semua tinggal...emm...susah betui nak mengecikkan badan time cuti sekolah ni.....:)

2 ulasan:

  1. sedapnya cik ma..sesuai untuk budak2 yg tak suka pisang

    BalasPadam
  2. alfa : ada ekk budak2 x suka pisang..idaklah aku tau..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails