IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 1 Jun 2012

Bunga

Entri pertama pada bulan JUN..bulan cuti lagi..hehe..lagi seminggu je cuti..pastu...kembali ke sekolah!!alahai......

Bunga??sapa suka bunga angkat tangan!!!..yup terutamanya perempuan memang suka bunga kan...Cikma suka..nak kata suka sangat tu takdelah..sangat suka bunga mawar dan bunga kertas...cantik di pandang...kalau di perhatikan di sekeliling kita sejak sebulan dua ni..bunga banyak berkembang kan...sangat cantik..nak kata kita ni ada musim bunga kat Malaysia..memang tak pun..dan memang sekarang ni musim bunga dan akan muncul musim panas pula di luar negara (dah start rasanya)...ikut kajian aku (ceh!!!yolah tu)..ada jugak connection antara musim bunga dan bunga-bunga di kawasan garisan khatulistiwa ni mengembang dan mekar dengan cantik..betul...bukan Cikma tipu ekk..cuba korang test plak..try musim luruh nanti..tengok keadaan sekeliling korang terutama pokok dan daun..mesti banyak daun gugur dan tinggal ranting jer...hehe..layan ekk..:)







CIKMA : Hasil tangan oleh aku sendiri..kami takde kamera canggih manggih...kamera handphone jer..tapi aku edit sendiri supaya nampak real dan cantik macam kamera DSLR..gitu..hehe...:)

1 ulasan:

  1. Suka tgk bunga. Tapi tak rajin nak menanam..:-)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails