IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 3 Jun 2012

Kalaulah aku ni ahli muzik...









Andai lah aku ni boleh mainkan instrumen alat muzik yang dorang mainkan tu..memang best sesangat..sungguh aku suka..tapi tangan dah keras u'lls nak mainkan semua alat muzik dan sah-sah lah Cikma ni buta nak baca chored muzik!!!note muzik pun enggak reti dong....:)

Sekadar dengar, lihat dan hayati...memang mereka sangat talented...budak-budak muzik dari Nanyang Polytechnic Chinese Orchestra...konsert ni dorang buat last year di Esplanade Concert Hall, Singapore...konsert K-POP ATTACK...huh!!!..best nyer kalo aku dapat tengok dorang ni secara live...nak tau dorang lebih lanjut  pergi je ke blog dorang http://nypco.blogspot.com/

CIKMA : Dulu masa sekolah rendah tau le main recorder...sekarang..benda alah tu pun lupa nak main kan..kekeke...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails