IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 16 Jun 2012

Hi-Tea di KDE

KDE..Kelab Darul Ehsan memang sinonim dengan cikgu2 SKPI...hehe...aku..layan jer..janji makan kan...

Tadi kami ada hi-tea di KDE...katanya hi-tea kan..kira makan pun yang simple dan ringan tapi yang syok nyer bukan hi-tea u'lls..memang makan merangkap lunch jugak..tak sangka walaupun dah rasa pelik nape lah  time yang guru besar bagi tu start dalam pukul 12.00 tengahari sampai 4.00 petang..rupanya..memang tak rugi ler pergi..makan sampai senak perut!!!hehe...

Sempat snap barang sekeping 2 gambar..seperti biasa tuan tanah nyer camera x de dalam gambo..ok...






Ikan yang gemuk2 di KDE...

CIKMA : Sangat best makan tadi....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails