IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 6 Jun 2012

Spaghetti goreng sempoi


Memang sempoi sangat..ringkas sangat ramuan nyer...bahan tumis hanya cili merah,bawang merah dan putih...tumiskan dan masukkan fish ball,fish cake dan tomato puri..last sekali masukkan sayur dan spaghetti...simple jah!!

Nak masuk bahan lain..ABAH tak boleh makan..nak masuk sos prego kata MAK masam sangat..last-last my bro cakap..rasa mee goreng yang beli kat pasar malam yang harganya 50 sen!!!ada ka patut..haha..Cikma malas nak pening kepala..sebab famili aku ni memang cerewet gak lah pasal makan!!!hehe..aku je yang tak cerewet...belasah aje janji makanan tu halal!!!!.....

CIKMA : Dah lama kan tak letak entri makan dan masak dalam blog...ngee..tu tandanya aku tengah malas nak masak!!!

2 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails