IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 31 Mei 2012

The King 2 Hearts



Selesai sudah Cikma tengok cerita The King 2 Hearts ni..waduh-waduh..satu-satunya drama online Korea yang aku tengok di internet...sanggup daftar / log in di website maduu.com...hehe layan..

Last episode minggu lepas..aku baru berkesempatan tengok yang subtitle nya malam semalam...sungguh sibuk di tambah badan masih tak sihat..walaupun baru tengok tapi sebenarnya dah pun tonton tanpa ada subtitle..gigih kan...sebab minat punya pasal..:)

Jalan cerita menarik walaupun ada satu dua watak yang rasanya tak masuk di akal..hehe..kalau nak tau tengok lah ekk cerita ni..mantap lakonan pelakon utama nya..serba sedikit info..hero nya adalah pelakon/penghibur/mc yang paling di sukai di Korea..Lee Seung Gi..kalau pernah tengok cerita MY GIRLFRIEND IS GUMIHO awal tahun ni kat 8TV mesti kenal mamat hensem ni..hehe

Heroin..Ha Ji Won...tengok cerita SECRET GARDEN yang sedang di tayangkan di 8TV sekarang...antara heroin/aktress Korea yang aku suka selain Song Hye Kyo (heroin drama FULL HOUSE)

So, sesapa yang rajin tonton cerita ni..pergi ke maduu.com ekk..rugi tak tengok (promo lebih nampak)...hehe...

CIKMA : Kenapa orang kita suka sangat dengan cerita dari negara luar???ermmm...komen sikit...

2 ulasan:

  1. Suka gak layan citer korea ni... Sanggup layan kat tonton...

    BalasPadam
  2. kak min : layan jugak ekk..hehe..igt saya sorang je yg kemaruk tgk citer Korea ni...saya suka tgk kt Maduu.com..kt sni latest drama banyak di tayangkn...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails