IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 12 Jun 2012

Kenduri...

Minggu terakhir cuti persekolahan..kat umah Cikma di Diamond Bay telah di adakan kenduri tahlil dan kesyukuran (Khamis malam Jumaat)..dan kerana itu aku kena jugak selesaikan semua kerja sebelum buka sekolah...memang letih walaupun tak masak sendiri..katering jer...

Sempat jugak masak agar-agar laici dan sirap serta muffin oren..sorry tak sempat nak snap gambo...tak lah ramai mana yang jemput..jiran-jiran dan sedara-mara  serta orang surau..layan sikit gambar time kenduri tu...




Sempat snap gambo ngan budak comel aka NANI..hehe


ABAH...



CIKMA : Along ngan Kak Long x de sebab tak dapat cuti time kenduri ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails