IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 14 Jun 2012

Kedai Rakyat 1 Malaysia

Korang pernah pergi tak??mesti pernah kan..aku baru je first time pergi...kekeke..tu pun masa cuti sekolah hari tu...kat area kawasan Cikma ada bukak satu kedai ni..nak kata dekat..tak lah..dalam 10 minit arr..

Nak kata murah barang nyer..standard jer..kalo yang berpacking logo 1 Malaysia tu..memang ler ada sikit murah...jangan tanya Cikma kualiti barang nyer ekk..sebab bukan nyer memborong pun...tengok-tengok jer..rasa aku ler barang kat kedai rakyat 1 Malaysia ni murah sebab packaging dia tu yang sangat atau ala-ala sempoi...bukan nak kata..tapi terlalu simple sangat...dan tak menarik pelanggan nak beli...orang akan pikir...bungkusan camtu..ntah-ntah isi nyer pun ala-ala kadar...bukan nak salah kan pihak tertentu..tapi rasanya sebagai pelanggan yang membeli..kita pun akan rasa was-was tentang kualiti barang..betui tak...






CIKMA : Orang seni macam aku ni memang menitik beratkan pasal pembungkusan barang..huhu..kalo tak caya cuba tanya bebudak yang ambil course graphic design..sah2 dorang kata packaging ni memang save cost...gitu..pasal tu barang murah...kan..kan...cuma satu...jus mangga 1 Malaysia dia memang sedap!!!hehe..boleh beli lagi ni...tu je yang sempat aku beli...hehe

4 ulasan:

  1. Packaging mmg out.. Tapi barang2 dia ok la...berkualiti jugak la...

    BalasPadam
  2. kak min : tulah..org cm x confident nk beli kan...tapi rasanya brg dia standard jgak

    BalasPadam
  3. aku dah rasa sos cili 1malaysia secara jujur aku kata kurang sedap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. shahid : ye ke..harap dorang leh pantau kualiti brg..

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails