IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 21 Jun 2012

Meh kita tengok iklan...

Setiap kali tengok televisyen mesti kita tengok iklan kan..haaa...ada antara commercial break yang dorang tunjuk ni boleh lah tahan...ada yang best sebab beri kita pengajaran dan keinsafan..ada jugak yang kita tengok iklan tu macam tak masuk di akal..lepas tu ada yang tak faham apa yang cuba nak di sampaikan...hehe...setiap iklan ada motif dan tujuan nya..yang pasti ianya lebih tertumpu kepada penjualan produk dan populariti iklan itu sendiri... Meh layan iklan jap...tapi aku ambil yang iklan yang mempunyai nostalgia masa kita kecik-kecik dulu...layan dehh!!!!


 

 






 


 CIKMA : Suka tengok iklan Petronas bila time raya...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails