IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 7 Mei 2012

Amalin....

Salam dan sejahtera..2,3 yang lalu sangatlah sibuk...hujung minggu bergegas balik ke Diamond Bay..dalam keadaan penat gagahkan diri jugak drive malam Sabtu ke sana...apa cerita hujung minggu Cikma...nanti akan di update pada status akan datang...

Alhamdulillah...segala puji bagi ALLAH SWT...syukur sangat sebab AMALIN dah pun di tempatkan di wad biasa...keadaannya masih lemah..kata KAK LONG dia baring jer..tak banyak bergerak...nak pegang barang pun masih tak larat..tapi Cikma gembira sangat sebab AMALIN dapat duduk di wad biasa...tidak di ICU lagi..so, kami sekeluarga boleh melawat AMALIN kat sana..kalau dalam ICU tu memang tak boleh nak melawat selalu..sekali melawat dua orang je yang boleh masuk..yelah..memang kena jaga betul-betul kes macam AMALIN tu...

Cikma melawat AMALIN masa cuti hari pekerja tu..nampak sangat AMALIN lemah..kesian tengok dia..berair jugak mata ni tengok AMALIN..dengar bunyi nafas dia..dada AMALIN turun naik..tak tergambar perasaan hiba tengok AMALIN macam tu..:(..tapi Cikma tahu yang dia sangat kuat..berkat doa daripada kami semua yang sayangkan ALIN...

Harap AMALIN cepat sembuh lepas ni...MAK NGAH doakan yang AMALIN sentiasa kuat dan tabah..sayang AMALIN sangat-sangat....:)


AMALIN dalam ICU...sempat ALONG snap gambar ni..kalau tidak memang tak boleh tangkap gambar...


CIKMA : Kesian ngan KAK LONG..hari Sabtu kelmarin kenduri kahwin adiknya di Kedah..dia tak dapat pergi sebab AMALIN kat IJN...semoga KAK LONG kuat semangat dan tabah...

4 ulasan:

  1. ....semuga alin terus kuat...
    dan semua tabah menghadapi nya....
    Semuga Allah sentiasa merahmati kita semua...
    amin.

    BalasPadam
  2. mamaijat : Insyaallah..semoga AMALIN juga tabah dan kuat..

    BalasPadam
  3. farah : susah nak bgitau..tapi kes anak buah ni hmpir sama ngan Adam..anak k.min...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails