IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 25 Mei 2012

Cuti Sekolah


Alhamdulillah...pagi Jumaat bumi di basahi hujan...rezeki yang turun penuh dengan keberkatan daripada YANG MAHA ESA....:)

Hari yang di tunggu-tunggu oleh semua orang..terutama yang bergelar murid dan guru..cuti sekolah!!..masa rehat yang memang perlu untuk seorang pendidik macam aku ni..hehe..

Tiada rancangan ke mana-mana..tapi masa cuti ni juga ada beberapa kerja yang perlu di selesaikan..antaranya menyelesaikan buku adab belajar murid...nasib markah semua dah key-in (Cikma punya jelah..)..tinggal nak tulis skor..markah tahun ni tak payah tulis..print daripada SAPS..lega sesangat...anyway..lepas cuti sekolah...memang kerja akan bertambah dan tugas-tugas lain akan menyusul..kena prepare mental dan fizikal lepas cuti..sebab dah banyak event yang di rancang oleh pihak sekolah...

Apa-apa pun...selamat bercuti kepada semua....:)

CIKMA : Mahu jahit manik masa cuti ni ( iyeke???)..hehe

2 ulasan:

  1. ...happy holidays to you too,cik ma..
    enjoy your days....

    BalasPadam
  2. mamaijat : thanks mama..same to u..kim slm famili..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails